Datatrøbbel 2

Ja, i sommar har vi vorte veldig godt kjend med fenomenet torden. Vi hadde ei periode med særs mykje av sorten, og som følge av det så var vi ei stund internettlause. Ny router og diverse jobbing med nabonettverket vårt gjorde at internett no har verka lenge, med eit par kjedelge unntak. Så lenge vi ikkje skal laste opp noko frå maskina vår går det bra. Sider med passord går ikkje alltid, og oppdatering av bloggen går heller ikkje.

Men, for alle som lurer er produksjonen med nål og pinnar på topp. Julemodus er skrudd på for lenge sidan. Prototypane er ferdige, og masseproduksjonen er i gong. Forhåpentlegvis kjem det snart bilete 😉

Advertisements
  • Tove Halse Digernes
  • september 25th, 2008

  Du verden kor kjekt å sjå at det sparkar liv i bloggen din igjen!!!! Var vel inga bombe at du sat godt fordjupa i garnhaugen din… Kanskje bloggen skulle skifte namn til «Glimt frå garnhaugen»???? Håper det er bra med dokke alle !

 1. He..he..glimt frå garnhaugen..er herlig!!! Alt vel ellers??? Gleder oss til julegavene ja..hvis du allerede har begynt…så tegner det bra!!!

 2. Garnhaugen kaller!!
  Ja, håper det fell i smak. Får eg mobilkameraet mitt til å klare å legge inn bileter på Eivind si nye datamaskin også, så får du nok ein pre-titt snart 😉

 1. No trackbacks yet.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

Advertisements
%d bloggarar likar dette: